Olemme muuttaneet uusiin tiloihin 1.12.23 alkaen. Uusi osoitteemme on Myyntimiehenkuja 3, 90410 Oulu.

Ikkunoiden tummennus

Mitä on ikkunoiden tummennus?

Ikkunoiden tummennuskalvo on ohutta, osittain läpinäkyvää kalvoa joka asennetaan auton lasien sisäpintaan. Ikkunoiden tummentaminen lisää yksityisyyttä ja mukavuutta sekä parantaa autosi ulkonäköä.

Käytämme XPEL Prime ikkunan tummennuskalvoja korkean laadun ja ominaisuuksien vuoksi. XPEL tummennuskalvoja voivat hankkia ja käyttää vain sertifioidut ammattiasentajat, joiden on läpäistävä viralliset kokeet ja näytöt osaamisesta. Muiden valmistajien edullisempia kalvoja voi kuka tahansa ostaa ja asentaa ilman sertifiointia. Alhaisempi hinta voi kertoa yleensä kalvon ja asennustyön matalasta laadusta.

  • Ikkunoiden tummennus pitää autosi kesäisin viileämpänä ja talvisin lämpimämpänä
  • Kalvo antaa suojaa haitalliselta UV-säteilyltä sisätilojen pinnoille ja matkustajille
  • Kalvo ei häiritse radio-, matkapuhelin- tai Bluetooth-signaaleja

Tummenna autosi ikkunat ajoneuvoteippausten asiantuntijalla

Aurinkosuojakalvojen tummuutta mitataan prosenteilla, jotka kertovat ulkoapäin tulevan valon määrää prosenteissa. Suosituimpia tummuusasteita ovat 5% (tummin), 20%, 35% ja 50% (vaalein).

Leikkaamme omilla leikkureillamme kaikkiin automalleihin valmiiksi muotoon leikatut kalvot, joten emme koskaan leikkaa tummennuskalvoja autosi pinnalla. Kalvot muotoillaan paikallaan lasin muotoihin kutistamalla lämmön avulla.

Tummennuskalvoilla on 7-10 vuoden tehdastakuu valmistajalta.

Huom! Suomen lain mukaan on kiellettyä ajaa liikenteessä autolla, jonka tuulilasit tai etuovet ovat tummennettuja. Asiakas on aina itse vastuussa lasien tummennukseen liittyvistä liikennemääräyksistä.

 

Kokeile itse!

Kokeile ikkunan tummennussimulaattoria XPELin sivuilla ja kokeile miltä autosi voisi näyttää ikkunoiden tummennuksen jälkeen!
(linkki avautuu uuteen välilehteen)

Ota meihin yhteyttä

Jätä meille viesti tai tarjouspyyntö - olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!