Autoteippaukset ovat mainio tapa muuttaa autosi ilmettä sitoutumatta johonkin pysyvään, kuten uuteen maalipintaan. Vinyyliteipit ovat nopea ja helppo asentaa sekä poistaa, ja mikä tärkeintä, ne näyttävät oikein asennettuina upeilta! CarMaikel tarjoaa erinomaista asiakaspalvelua ja huippulaatuisia vinyyliteippejä korkealuokkaisista vinyyliteippikalvoista, kuten:

Meillä on monen vuoden kokemus näiden teippien asennukseen ja tiedämme, että tarjoamme täydellisen lopputuloksen jokaiselle asiakkaallemme. Haluat sitten vaihtaa autosi värin tai mainoksen kylkeen, meiltä saat korkealuokkaisen tuotteen ja huippupalvelun.

Mitä auton yliteippaus tarkoittaa?
Yliteippauksessa auton väri vaihdetaan teippaamalla. Jos autosi väri ei miellytä, voit muuttaa väriä tai ulkonäköä lyhyessä ajassa ja tarvittaessa poistattaa teipin,
jolloin autosi palaa alkuperäiseen ulkonäköönsä. Teippi ei vahingoita autosi maalipintaa vaan päinvastoin suojaa sitä. Miksi siis maalata, kun voit teipata!
Katso video, jotta näet miten se tehdään.

Kiinnostavatko värivaihtoehdot? Katso, mitkä värit ovat saatavissa: Avery-SWF, 3M 1080
Haluatko räätälöidyn mallin tai nähdä värin itse? Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen, jotta voimme antaa sinulle kaiken tarvittavan tiedon.