Autoteippaukset ovat mainio tapa muuttaa autosi ilmettä sitoutumatta johonkin pysyvään, kuten uuteen maalipintaan. Vinyyliteipit ovat nopea ja helppo asentaa sekä poistaa, ja mikä tärkeintä, ne näyttävät oikein asennettuina upeilta! CarMaikel tarjoaa erinomaista asiakaspalvelua ja huippulaatuisia vinyyliteippejä korkealuokkaisista vinyyliteippikalvoista, kuten:

Meillä on monen vuoden kokemus näiden teippien asennukseen ja tiedämme, että tarjoamme täydellisen lopputuloksen jokaiselle asiakkaallemme. Haluat sitten vaihtaa autosi värin tai mainoksen kylkeen, meiltä saat korkealuokkaisen tuotteen ja huippupalvelun.

Värinvaihto yliteippauksella

Yliteippaus on nopein, helpoin ja edullisin tapa yksilöidä autosi väri ja tyyli. Tarjoamme satoja väri- ja tekstuurivaihtoehtoja, ja voimme myös tehdä sinulle yksilöidyn värin.

Mainonta yliteippauksella

Voit mainostaa yritystäsi yliteippaamalla autosi kokonaan yrityksesi väreillä ja tyylillä tai laittamalla logon kylkeen.

Osittainen yliteippaus

Osittainen yliteippaus käsittää vain osan autosta ja on suunniteltu toimimaan yhdessä auton oman värin kanssa. Auto näyttää kuin olisi teipattu kokonaan, mutta maksat vain puolet.

Korostusteippaus

Korostusteippauksella voit muuttaa autosi ulkonäköä ilman värin vaihtoa. Kromi-osien piilotuksella, raidoilla tai peilien teippauksella voit yksilöidä autosi.

Pyydä tarjousta

Annamme tarjouksen kaikkiin yliteippauksiin, maalinsuojaukseen ja painettuihin tuotteisiin.